Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.11.06, 01:54 AM   #1 (permalink)
kampusgaleri
Süper Üye

kampusgaleri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 38 kampusgaleri has a reputation beyond reputekampusgaleri has a reputation beyond reputekampusgaleri has a reputation beyond reputekampusgaleri has a reputation beyond reputekampusgaleri has a reputation beyond reputekampusgaleri has a reputation beyond reputekampusgaleri has a reputation beyond reputekampusgaleri has a reputation beyond reputekampusgaleri has a reputation beyond reputekampusgaleri has a reputation beyond reputekampusgaleri has a reputation beyond repute
Sonum ölüm olsa bile çocuk istiyorum

Sonum ölüm olsa bile çocuk istiyorum

Yeşim Salkım’ın çocuk özlemi büyüyor. Tekrar çocuk sahibi olabilmek için her şeyini feda edebileceğini söyleyen Salkım’a en büyük destek ise yine ölümü göze alarak dünyaya getirdiği kızı Gizem’den geliyor.

Bir kardeş bekleyen Gizem, annesini bu konuda motive ediyor. Çocuğu olursa adını Mucize koymayı düşünen Yeşim Salkım, her gün dua ettiğini belirterek "Ölümüm uğruna da olsa sevdiğim adama bir çocuk vermek istiyorum. Çocuk sahibi olmamı sağlayacak teknik Irak’ta olsa bile, savaşın ortasına tedavi olmaya giderim" diyor.
kampusgaleri Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla kampusgaleri isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.