| Müslüman olana 20 yıl hapis istemi Amerika’da ırkçı Society of Americans for National Existence (Ulusal Varoluş için Amerikalılar Topluluğu) örgütü İslam’ı seçenlerin 20 yıl hapis cezasına çarptırılması için bir girişim başlattı.
Amerika’nın sonunu getirecek büyük bir komplo olarak tanımladığı İslam’a savaş açan örgüt, İslam’ı yok etme planı çerçevesinde İslam’ı seçenlerin hapis cezasına çarptırılmasını sağlayacak bir kanun teklifi hazırladı.  
Amerika’da son günlerde yapılan kamuoyu yoklamaları İslam’a girenlerin sayısında önceki yıllara oranla büyük bir artış olduğunu gösteriyor. :eve t         
Dünyada bir ilk olan bu ırkçı girişime öncülük eden SANA örgütü, camileri ve İslam merkezlerini de İslam’a bağlılıklarına göre tasnif edeceğini ve Amerikan kamuoyuna ve yetkililere sunacağını açıkladı.
Amerikalı Müslümanlara göre bu tür girişimler, Müslümanlar üzerinde baskı kurup Amerika’dan göç etmelerini sağlamayı hedefliyor. : sinir1: ini r1: 
Amerikalı Müslümanlar, baskıların bu şekilde devam etmesi halinde Amerika’da İslam’a davetin Mekke’de dönemindeki gizli davete benzer bir duruma geleceğini belirtiyorlar.
__________________ -BuLdum - K/aybettim - G/eLdim - GidiyOrum- Ömrüm Beyaz SayfaLardaki Siyah HarfLere B/akmakLa Geçti!!
YıLLardır
Kitap Okuduğumu
Sanırdım
YOLun SOnunda AnLadım ki Kitap Beni OkuyOrmuş Peki Ama Ne Okudu Bende ?? Bunu Hiç Ögrenemeden GidiyOrum!! m.i. |